trešdiena, 2015. gada 29. aprīlis

pusdienas darbā.pildīts pavasara lavašs

Pavasarī galīgi vairs nespēju ēst darba ēdnīcā- viss pārāk sāļš, pārāk trekns, pārāk noriebies pa 8 mēnešiem. Agrāk nekad neēdu ēdnīcā, bet šajā darba gadā visu laiku nespēju saorganizēt. Bet tagad ir pavasaris, gaļu vairs negribu un neēdu, pilnīgi pietiek ar lavašu, biezpienu, bumbieri.
Rimi uzradušies jauna ražotāja lavaši, igauņu- ļoti labs ir pilngraudu. Ērti sadalāms 4 daļās, plastisks, izturīgs un garšīgs. 
Pildījumam: svaigais siers, redīsi, rīvēti ar korejiešu rīvi burkāni, saulespuķu dīgsti, sāls-pipari.