Tādas brīvdienas bija... ar pārmērībām. Pēc kurām ir izteikta vēlme vērot pavasara dabu, klausīties klusu mūziku, ēst veselīgu ēdienu, dzert zāļu tējas un t.t.:)
Par veselīgu ēdienu runājot. Par vieglu ēdienu.
Vajag:
pusglāzi basmati rīsu
1/3 TK kanēļa
šķipsna malta kardamona
šķipsna malta ingvera
3 ĒK kokosa skaidiņu
2 ĒK medus vai brūnā cukura
Gatavošana: nelielā katliņā uzvārīt pusotru glāzi ūdens (var arī puse uz pusi ar pienu), iebērt rīsus, kokosu un garšvielas, uzlikt vāku un vārīt kādas 15 minūtes vai nedaudz vairāk- kamēr viss ūdens iesūksies. Pielikt cukuru un ēst. Vai arī uz pusi atdzesēt, pielikt medu un ēst.
Komentāri: var arī kādu citrusa sulu nedaudz uzliet- pāris TK.