pirmdiena, 2011. gada 15. augusts

siera-zemeņu mafini

beigsies vasara, pagatavošu kaut ko normālu, no grāmatas, nevis atkal utilizējot steigā produktus pirms prombraukšanas:) kaut gan, jāsaka, rezultātam nav ne vainas.
Tātad, šoreiz pamata utilizācijas produkts bija gandrīz pilna kausētā siera kārbiņa. Un tapa mafini.
Vajag:
100 g krējuma
160 g kausētā siera (bez piedevām)
1 liela ola
160 g cukura
250 g miltu
2 TK cepamā pulvera
300 g zemeņu (melleņu, aveņu un tml)
60 g šokolādes, sarīvēt
Gatavošana:
1. Siers+krējums+ola.
2.Atsevišķā traukā- milti+cepamais pulveris+šokolāde+cukurs.
3. 1.+2.
4.Akurāti pievienot ogas, likt kārtīgi iesviestotās formiņās, likt uzkarsētā līdz 180 C krāsnī, cept kādas 35 minūtes.
Iespaidi: laba recepte, kaut gan pēc struktūras tie atkal ir kaut kādi citi izstrādājumi:) Siers patīkamu niansi dod, darīšu tā turpmāk.