Skaidrojums ir vienkāršs- labs līdzsvars starp neitrālām garšām (vairākumu) un pikantām.
Un arī struktūra tāda sarežģīta sanāca- tas man ļoti patika.
Vajag:
6 tomātiņi-čeriji, pārgriezti uz pusēm
0.5 gl konservētu lēcu (vai vārītu turku zirņu)
0.3 gl diedzētu mung pupiņu
0.5 maza sarkanā sīpola, sagriezt smalkos pusgredzenos
4-5 Trikātas siera bumbiņas ar papriku
0.3 svaigas vai grilētas paprikas
pāris TK citrona sulas, pāris ĒK eļļas, sāls, pipari,
zaļumi no puszariņa rozmarīna; 8-10 lapiņas piparmētru
Gatavošana: Izvārīt bulguru līdz gatavībai, noskalot-notecināt (ja vēlaties siltus salātus- var neskalot vai skalot ar karstu ūdeni), sajaukt ar visu pārējo.