svētdiena, 2009. gada 14. jūnijs

Baltās šokolādes konfektes

(žurnālā «Коллекция рецептов. Печенье», no kura ir recepte, tās sauca par cepumiem, bet tās ir konfektes)
Vajag:
250 g baltās šokolādes (izcili der Kalev baltā ar mellenēm, vēl labāk- Rīgā pagaidām nenopērkamā Kalev’a „Amor” )
0, 3 gl saulespuķu un ķirbju sēkliņu maisījuma
0, 5 gl mandeļu pārslu
0, 3 gl sezama sēklu
0, 3 gl rozīņu (vai daudz labāk – kaltētu dzērveņu)
1 TK kanēļa
Gatavošana:Izkausēt šokolādi, pievienot visu pārējo. Savelt glītas bumbiņas, atstāt uz vairākām stundām.
Ļoti garšīgi, harmoniski un interesanta tekstūra!

Var arī aivietot balto ar piena šokolādi, taču garšīgāk nez kāpēc sanāk ar balto.
f

Nav komentāru:

Komentāra publicēšana