ceturtdiena, 2009. gada 11. jūnijs

Jogurta mafini

a
Avots= www.edimdoma.ru, Agnis
g
Vajag:
2 olas
1 gl cukura
1 gl jogurta (augļu vai neitrālais- šinī gadījumā vajag pāris pilienu vaniļas esences)
2 TK irdinātāja
100 gr izkausēta sviesta
2 gl miltu
Gatavošana:
Olas sakult ar cukuru, pievienot jogurtu, sviestu. Miltus sajaukt ar irdinātāju, pievienot jogurta masai. Samaisīt, ieliet mafinu formiņās (līdz pusei, stipri pacelsies).
Cept 170-180 grādos apmēram pusstundu.

2 komentāri:

  1. gatavoju ar aprikožu jogurtu, sanāca garšīgi, vienīgi liku mazāk cukura. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, es pirms 3 gadiem arī liku vairāk cukura, nekā tagad...
      Priecājos, ka garšoja!

      Dzēst