trešdiena, 2009. gada 17. jūnijs

Pastas, čeriju, sarkano sīpolu un bazilika salāti

Avots- Annutti, www.cookschool.ru

Vajag:
1 ½ tases risini pastas no cieto kviešu šķirnēm (pasta rīsu formā- Rīgā atradu tikai garenākas formas ZARA pastu)
1 ½ tases čeriju 9sagriezt uz pusēm)
3/4 tases sīki sakapātu sarkano sīpolu
1/2 tases sakapāta bazilika
jūras sāls
svaigi malti melnie pipari
6-7 ĒK olīveļļas
1 ĒK ābola etiķa (var citu)
1 ĒK citrona sulas1 tase- 240 ml
Gatavošana:
Pastu izvārīt saskaņā ar instrukciju, pasālīt. Notecināt, izskalot caurdurī ar vēsu vārītu ūdeni. Tomātus, sīpolu un baziliku sajaukt traukā. No olīveļļas, etiķa, sāls, pipariem un citrona sulas iztaisīt mērci, sajaukt r tomatu masu. Visu sajaukt ar makaroniem, samaisīt. Ielikt uz pusstundu ledusskapī.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru