svētdiena, 2009. gada 28. jūnijs

Vīnogu mafini

Avots- http://www.cookschool.ru/, Kisjona
Vajag:
50 g miltu
80 g līdz miltiem sasmalcinātu mandeļu riekstu
150 g pūdercukura (samazināju līdz 100)
1 paciņa vaniļas cukura
200 g sīku vīnogu b/kauliņiem
4 olu baltumi
150 g sviesta (samazināju līdz 100)
šķipsna sāls
Gatavošana:
1. Izkausēt sviestu. Sakult olu baltumus. Traukā sajaukt izsijātus miltus, mandeļu pulveri, pūdercukuru, vaniļas cukuru un sāli. Pa drusciņai iecilāt olu baltumus, apmaisīt. Pieliet izkausēto sviestu un vēlreiz apmaisīt.
2. Ietaukot mafinu formiņas (ne līdz malām). Katrā iespiest mīklā 2-3 vīnogas.3. cept 180 grādos 15 minūtes. Atdzesēt, pārkaisīt ar pūdercukuru.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru