ceturtdiena, 2009. gada 12. novembris

Ingvera kekss ar kļavu sīrupu

Avots- Кисена, www.cookschool.ru
Vajag:
1 TK sodas
1 TK maltā ingvera
1 gl kļavu sīrupa
1 gl krējuma
0.5 TK sāls
1 ola
2 gl miltu
Gatavošana:Miltus savienot ar sāli, sodu, malto ingveru. Citā traukā nedaudz sakult olu, pevienot kļavu sīrupu un krējumu. Pakāpeniski pievienot miltu maisījumu. Ielikt masu ietaukotā keksa formā un cept apmēram 40 min 180 C.

Iespaidi: ļoti pūkaina un maiga struktūra un kļavu sīrups tieši tik daudz jūtams, cik vajag.

2 komentāri:

  1. Cik lielai formai tas daudzums ir paredzeets?

    AtbildētDzēst
  2. Kekss sanāk diezgan liels, forma ir apmēram 25 cm gara un 10-12 cm plata- līdz vakaram nevarēšu nomērīt.

    AtbildētDzēst