otrdiena, 2009. gada 17. novembris

Staro Rīga

Sestdien samērā nejauši dabūju fragmentu no Staro Rīga- Vērmanes dārzu. Nepatika- izņemot medūzas kokā. Likās- izklaidējas mākslas vidusskolas audzēkņi (atvainojiet, audzēkņi- nekā personīga, katrai izklaidei savs vecums:))- pretenciozi un neinteresanti.

Taču vakar gājām ar bērnu mērķtiecīgi apskatīt un- ņemu savus vārdus atpakaļ. Žēl, ka bija auksti un lija- pat divreiz dzertā tēja ar bulkām neglāba. Sēnes pie kazarmām uz mani atstāja lielu iespaidu un Pēterbaznīca- protams. Un dejotājs(-a) audumā pie Zviedru vārtiem. Konventa sēta ar "Riekstkoža" mūziku vienmēr varētu būt tāda- jauki un dekoratīvi.

Vēl man ļoti patika ģimenes, kas fotografējās Doma laukumā pie krāsniņām un mazu skolnieku grupa, kurai skolotāja ar skaļu balsi ļoti konspektīvi skaidroja- kā jāsaprot šī māksla.

Vēl pēkšņi paskatījos pa logu un ieraudzīju, ka ieradušies citplanētieši- Skanstes iela, vai? Nezinu, taču iespaidīgi. Ziepjutrauks nekā neļauj fiksēt īsto iespaidu, ko atstāj milzīgi gaismas stari no māju jumtiem līdz ļoti zemajiem mākoņiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru