svētdiena, 2010. gada 24. janvāris

Saldais biezpiena krēms

M.Sirmā recepte, nokopēta no lnt lapas bez izmaiņām
Vajag:
saldais krējums 500ml
pūdercukurs pusglāze
biezpiens (kāds no mitrajiem) 400gr
auzu pārslas 200gr
medus 4 ēdamkarotes
Gatavošana: "Saldo krējumu saputo līdz putukrējumam. Var arī blenderī. Ja saldais krējums turēts ledusskapī-saputosi ātrāk! Atceries, ka starp putošanu un sišanu ir liela atšķirība. Nenogalini putukrējumu, bet iedauzi tajā gaisu.Pūdercukuru izsijā caur sietiņu, uzmanīgi iemaisi putukrējumā. Cukurs šim gadījumam būs par rupju. Ņem biezpienu, arī izspied caur sietiņu, iecilā masā. Uz uzkarsētas pannas uzber auzu pārslas, pieliec medu, karsē lēnām maisot. Rezultāts = apgrauzdētas auzu pārslas ar medu! Šo karsto masu nejauc kopā ar putukrējumu, tas nomirs:) Obligāti atdzesē!! Pēc brieža liec klāt un iespied pusi no citrona-svaigumam.Visu viegli iecilā. Pildi traukos, katram pa karotei.. Viss. Gatavs. Ēdam."
Iespaidi: vienkārši, ātri un, protams, garšīgi. Izspiest biezpienu diemžēl obligāti:)

6 komentāri:

  1. Какой полезный завтрак))
    Анита, это у тебя такая красивая чёрная смородина?

    AtbildētDzēst
  2. Тридцатипятипроцентные сливки и полезность)))
    Да, это замороженная смородина.

    AtbildētDzēst
  3. А у тебя ни слова не было о проценте сливок))

    AtbildētDzēst
  4. Так у нас не бывает других)))

    AtbildētDzēst
  5. Завидую)) правда
    У нас 35 % еще поискать надо

    AtbildētDzēst
  6. Ну, ты ж понимаешь- обратная сторона у всего есть. 35% живых сливок или 10% химических стерилизованных. Среднего- не дано)))

    AtbildētDzēst