Krējuma-apelsīna mafini
Vajag:
250 ml saldā krējuma (ja kas- puse bija 10%)
2 olas
pusglāze brūnā cukura
pusglāze kokosa skaidiņu
1 nomizots apelsīns, samalt
1 TK cepamā pulvera
nedaudz vairāk par pusglāzi kviešu miltu
nedaudz vairāk par pusglāzi rupjo kviešu miltu
liela sauja kaltētu dzērveņu
pusapelsīna miziņa, rīvēta
Gatavošana: sajaukt visas sausās sastāvdaļas, citā traukā- visas slapjās. Sajaukt kopā, ilgi nemaisīt. Ja mīkla par šķidru (konsistencei jābūt kā kunkuļainai mazo pankūciņu mīklai. Vai arī var ar biezu krējumu salīdzināt)
Cept 180 C ap pusstundu. Nu ja, ja ne silikonā- tad iepriekš, protams, iesviestot cepamos trauciņus.
Mafinus ļoti labi papildināja krēms- vienkārši sakults maskarpones siers ar pāris TK zemeņu vai jebkura cita ievārījuma.
250 ml saldā krējuma (ja kas- puse bija 10%)
2 olas
pusglāze brūnā cukura
pusglāze kokosa skaidiņu
1 nomizots apelsīns, samalt
1 TK cepamā pulvera
nedaudz vairāk par pusglāzi kviešu miltu
nedaudz vairāk par pusglāzi rupjo kviešu miltu
liela sauja kaltētu dzērveņu
pusapelsīna miziņa, rīvēta
Gatavošana: sajaukt visas sausās sastāvdaļas, citā traukā- visas slapjās. Sajaukt kopā, ilgi nemaisīt. Ja mīkla par šķidru (konsistencei jābūt kā kunkuļainai mazo pankūciņu mīklai. Vai arī var ar biezu krējumu salīdzināt)
Cept 180 C ap pusstundu. Nu ja, ja ne silikonā- tad iepriekš, protams, iesviestot cepamos trauciņus.
Mafinus ļoti labi papildināja krēms- vienkārši sakults maskarpones siers ar pāris TK zemeņu vai jebkura cita ievārījuma.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru