Šīs pupiņas ir ļoti, ļoti vienkāršs ēdiens un to noslēpums ir tikai lielā ķiploku daudzumā.
Vajag:
vārītas baltās pupiņas (aptuveni 2 glāzes, proti 1 gl pirms vārīšanas. Protams var arī konservētās)
2-3 burkāni, sagriezti sīkos kubiņos
1 paprika, sagriezta sīkos kubiņos
pusgalviņa ķiploku, nomizoti, sakapāti
4-5 ĒK tomātu pastas bez jebkādām piedevām
malta saldā paprika (liela TK), malta asā paprika (liela šķipsna), sāls
sakapāti zaļumi- pētersīļi, timiāns, rozmarīns, baziliks, piparmētras- kopā 2-3 ĒK
1 ĒK eļļas
Gatavošana:
Katlā uzkarsēt eļļu, viegli apcept ķiplokus, pievienot tomātu pastu un pusglāzi ūdens. Piebērt burkānus, papriku, maltu papriku. Sautēt zem vāka 20 minūtes. Pievienot pupiņas, sāli, sautēt vēl kādas 10 minūtes. Pārkaisīt ar zaļumiem, atstāt zem vāka uz dažām minūtēm. Gatavs.
Komentāri: Viegls, ātrs un garšīgs sautējums. Jo vairāk zaļumu, jo labāks.
Ir! Labs! :) Tikai pupiņas mazliet par cietu sanāca, bet nu pie tā tikai pati esmu vainīga... :)
AtbildētDzēstAija, piecājos ka patika!
AtbildētDzēst