ātro vakariņu variants mūsu ģimenē. Es bieži vien no rīta vāru rīsus līdzi ņemamām pusdienām un vāru vairāk, lai pietiktu vakaram.
Vajag (proporcijas gan jūsu ziņā, man- 2-3 porcijas):
glāze izvārītu basmati rīsu
puspuravs (baltā daļa)
2 olas
puskārba pupiņu
sals, pipari
sojas mērce
2 ĒK eļļas
Gatavošana:
Puravu sagriezt smalkos gredzenos. Pannā uz mazas uguns uzkarsēt eļļu, likt puravu, viegli apcept kādas 7 min. (var arī pieliet nedaudz ūdeni, lai apsautējas). Likt rīsus, sāli-piparus, pupiņas, viegli sakultas olas. Cept, apmaisot, kamēr ola gatava.
Ēst ar sojas mērci.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru