pirmdiena, 2012. gada 12. marts

puravu rīsi ar olu

ātro vakariņu variants mūsu ģimenē. Es bieži vien no rīta vāru rīsus līdzi ņemamām pusdienām un vāru vairāk, lai pietiktu vakaram.
Vajag (proporcijas gan jūsu ziņā, man- 2-3 porcijas):
glāze izvārītu basmati rīsu
puspuravs (baltā daļa)
2 olas
puskārba pupiņu
sals, pipari
sojas mērce
2 ĒK eļļas
Gatavošana:
Puravu sagriezt smalkos gredzenos. Pannā uz mazas uguns uzkarsēt eļļu, likt puravu, viegli apcept kādas 7 min. (var arī pieliet nedaudz ūdeni, lai apsautējas). Likt rīsus, sāli-piparus, pupiņas, viegli sakultas olas. Cept, apmaisot, kamēr ola gatava.
Ēst ar sojas mērci.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru