Tā, man ir nelielas problēmas ar šī..eee..flešmoba menedžmentu, jo ļoti intensīva nedēļa (atklāti sakot, mans bērns trešo dienu ēd pelmeņus, jā). Līdz ar to- ja, gadījumā, sanāks iepauzēt- apņemos izlīdzināt turpmākajās dienās. Vairākas interesantas un atšķirīgas receptes jau gaida, bet nav laika iedziļināties un nopirkt sastāvdaļas un vispār dienas gaismā nofotografēt.
Tāpēc šodien- vēl viens samērā līdzīgs, bet ar mazām niansēm.
Vajag (1 porcija):
4 ĒK 5graudu pārslu (var uz nakti iemērkt kefīrā)
4 ĒK vājpiena biezpiena
1 ĒK medus
1/3 ĒK čia sēklu, samalt (var kopā ar parslām)
0.5 gl kefīra
sauja saldētu aveņu, neatkausēt
Gatavošana: visu rūpīgi samalt.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru