Vajag:
"ātrā" polentasauja rīvēta siera (labāk cietā)
sāls, pipari
svaigs vai kaltēts timiāns
kastaņu (brūnie) šampinjoni
1 TK sviesta
Gatavošana:
Polentu izvārīt saskaņā ar instrukciju, pievienot sāli un piparus, piebert sieru, apmaisīt. Šampinjonus apcept sviestā 5 minūtes, pārkaisīt ar timiānu, paturēt zem vāka kādu minūti.Likt šķīvī polentu, virsū šampinjonus:)
Komentāri: ja nekas jums neliedz tā darīt, polentai ļoti nāk par labu vārīšanas ūdenim pievienot nedaudz saldā krējuma.
Šo komentāru ir noņēmis emuāra administrators.
AtbildētDzēstAj, Aija, kaut ko saspiedu ne to un novācu komentāru! Paldies! Es kaut kā visu laiku aizmirstu par tādu variantu, kaut arī ātrs un veselīgs.
AtbildētDzēst