Viegli, ļoti veselīgi, vienkārši un pašpietiekami- pilnvērtīgas pusdienas vai vakariņas.
Zaļo daļu var veidot jebkuri salāti, man vislabāk garšo rukola, taču, protams, spināti vai romiešu vai kāds maisījums- visi būs labi.
Vajag:
rukola, redīsi, gurķis
mocarella- bumbiņās vai parastā, vai arī ekstragaršīgā bifeļa
vistas fileja
sāls, svaigi malti pipari, čilī piparu pulveris, sakapāti pētersīļi
2-3 TK eļļas
Gatavošana:
Fileju sagriezt plānās strēmelēs vai vnk mazos gabaliņos, pārkaisīt ar sāli, pipariem, čilī, ierīvēt tos. Apcept vienā TK eļļas līdz gatavībai (3-4 min), sajaukt ar pētersīļiem.
Sajaukt visu.
Man parasti pietiek skābuma, bet, protams, var jebko- citrona vai laima sulu, kādu garšīgu etiķi u.tml.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru