beidzot nokoncentrējos un nopirku ibejā spirāļotāju- nepilni 3 eiro un jau mēnesi ēdu vienu un to pašu- kabaču spageti. Ja nezināt- tas ir rīves paveids, kas pārvērš dārzeņus par gariem plāniem pavedieniem. Izcils rīks, kaut arī bērns par mani smējās šausmīgi, insinuējot, ka nākamreiz pirkšu to citu rīku, kas sagriež banānus ideāli vienādos gabaliņos:)) Nu, tā nav taisnība- šim es redzu jēgu un izmantoju to intensīvi, turklāt lēts un neaizņem lieku vietu (nu vispār jau vienādi smuki banānu gabaliņi...).
Vajag:
1 neliels kabacis
1 ĒK olīveļļas
sauja saulespuķu sēklu, sāls-pipari
Gatavošana:
Izgatavot kabaču spageti. Pannā uzkarsēt eļļu, minūti apcept tajā sēkliņas, likt kabačus, apmaisot cept vēl 2-3 minūtes. Sāls-pipari, noņemt, pielikt kādu pesto vai krējumu.
Komentāri un iespaidi: izcili!
Pagājušajā gadā ''svaigi'' iedvesmojusies no Sarmas Melngailes Raw Food grāmatas pārtiku no šī ēdiena, šogad kaut kā vēl neesmu ne reizi uztaisījusi :), bet varbūt vēl paspēšu :)
AtbildētDzēstes domāju, ka dažas reizes pilnībā attaisno shāda rīka pastāvēshanu:)
Dzēst