otrdiena, 2009. gada 9. jūnijs

Variācija par tiramisu tēmu

Lai man piedod visi pūristi par sāpēm, kuras sagādāju, pieminot tiramisu šī neautentiskā deserta sakarā. Man patiešām tas neliekas svarīgi:)) Garšīgi, bez jēlām olām un atgādina tiramisu (ļoti:))
Vajag:1 maskarpones iepakojums (250 g)
3 TK brūna cukura
3 TK vārīta iebiezinātā piena
100 g savojardi cepumu (dāmu pirkstiņi)
200 g zemeņu
100 ml stipras kafijas
daži pilieni ruma esences
kanēļa un kakao maisījums pārkaisīšanai
Gatavošana: Iepilināt kafijā ruma esenci. Samitrināt cepumus, ielikt trauciņos. Saputot maskarponi ar cukuru un iebiezināto pienu,uzlikt plānā kārtā uz cepumiem. Tad biezākā kārtā- sagrieztas zemenes un visbeidzot- pārējo krēmu. Atstāt uz pāris stundām ledusskapī, pirms pasniegšanas apkaisīt ar kakao un kanēli.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru