ceturtdiena, 2009. gada 20. augusts

Sarkanās paprikas un mocarellas salāti

Avots- Jūlija Visocka
Vajag:
2 sarkanās paprikas,
2 mocarellas,
2 nelieli tomāti,
150 g dzelteno čeriju (var arī sarkanus tomātiņus un dzeltenu papriku),
2 ĒK olīveļļās,
jūras sāls,
svaigi malti pipari
Aizdars:
4 ĒK olīveļļas,
4 ĒK vīna etiķa (labāk- 2-3),
sauja bazilika lapu,
pa šķipsnai sāls un piparus.
Gatavošana:1.Cepeškrāsni sasildīt līdz 150°С. Čerijus salikt dziļā formā, pārliet ar eļļu, pasālīt-papiparot, cept cepeškrāsnī 15 minūtes. 2. Apcept papriku uz grila pannas, paturēt 5 minūtes aizsietā polietilēna maisā, noņemt mizu. Izņemt sēklas, sagriezt strēmelēs. Pārgriezt tomātus, sagriezt ripās mocarellu. 3. Aizdars. Sajaukt 4 ĒK olīveļļas, etiķi, pa šķipsnai sāli un piparus, bazilika lapas.
4. Izlikt visas sastāvdaļas uz šķīvja, apliet ar aizdaru, pārkaisīt ar baziliku.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru