Avots- http://www.gastronom.ru/recipe.aspx?id=895
Receptē bija neskaidrības un nepilnības, tāpēc to nedaudz uzlaboju:)
Tagad- ar izmaiņām.
Vajag:
200 g prosas (precīzi glāze)
10-15 šalota sīpoli (atkarībā no izmēra)
1 pētersīļu bunte
pusbunte lociņu vai maurlociņu
3 ĒK olīveļļas
2 olas
sāls
Gatavošana: Prosu izvārīt uz lēnas uguns ūdenī (2 glāzēs), kuram pievienota sāls. Rupji sakapāt lociņus un pētersīļus. Nomizot un sagriezt sīpolus. Apcept sīpolus ēdamkarotē eļļas kamēr caurspīdīgi. Pasālīt, pievienot piparus un 1/3 pielikt prosai. Sakult olas ar zaļumiem, pielikt prosai. Uzkarsēt pannā eļļu, veidot pankūciņas un cept 3 minūtes. Likt uz papīra dvieļiem un tad- ēst ar pārējiem sīpoliem!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru