katru dienu jādomā-ko ņemt līdzi uz darbu pusdienu kārbiņā. Jo sen vairs nespēju ēst darba ēdnīcā- ne jau tāpēc, ka esmu ļoti smalka un izvēlīga, bet tāpēc, ka pat vislabākajā izpildījumā ceptu gaļu nenosakāmā mērcē ar kartupeļiem ēdu varbūt reizi gadā, kur nu vēl skolas ēdnīcā. Es neēdu majonēzes salātus, apšaubāmas karbonādes, rīsus ar "Vegetu" u.tml. Taču domāt par pusdienām darba dienās man nepatīk un tāpēc cenšos atrast kaut ko, kas nenoriebjas visu nedēļu. Septembra sākumā ēdu karija rīsus, tad grilētus dārzeņus, tad ceptu ķirbi ar sieru. Tagad jau nedēļu- variācijas par spinātu salātiem.
Vajag:saišķi spinātu lapu, saplēst
puspaprika, sagriezt strēmeles
kazas siera gabaliņš (kādi 40 g laikam)
trešdaļa saujas dzērveņu
timiāna lapiņas
1-2 ĒK olīvu eļļas
sāls, svaigi malti pipari
Gatavošana: visu sajaukt:)
Салат просто шикарный!
AtbildētDzēstОбязательно его попробую, так как сочетание изумительное!
Лариса, спасибо! Попробуй, это как раз для тебя! Тебе по картинке все понятно или переводчик стоИт? Или ты уже латышский разбираешь?:))
AtbildētDzēstУже сегодня хотела попробовать, но поленилась выходить за шпинатом)))
AtbildētDzēstС переводчиком я читаю на любом языке)))а состав переведен идеально)))
Анита, а как зовут вашего местного шеф-повара?
Не могу найти на сайте((
Я делала на днях его песто из айвы с петрушкой)) Люблю его всей душой))))
Да, переводчик изобрели наши лучшие друзья:)
AtbildētDzēstПовара, которого ты имеешь ввиду, зовут Mārtiņš Sirmais- Мартыньш Сирмаис.
Анита, спасибо большое, а то как в танке)) даже имени не знаю
AtbildētDzēstАнита, большое тебе спасибо!
AtbildētDzēstСалат безумно вкусный, как и ожидалось от него.
Я только паприку не стала добавлять и козий сыр заменила адыгейским.
Очень-очень вкусно, пока есть шпинат в продаже - буду часто готовить.
Ларис, на здоровье!
AtbildētDzēstНе любишь козий или не попался?
Анита, если честно, то я его даже не ищу - как-то вообще не тянет его пробовать. Без видимых причин.
AtbildētDzēst