Fotogrāfs Aleksandrs Karpovs. Fotografē pārsvarā Krievijas provinces pilsētas, taču ne tikai. Tās fotogrāfijas var skatīties bezgalīgi- gadījumā, ja jūs interesē citas vietas un cilvēki. Mani- ļoti interesē. Īpaši iesaku Zlinku (Злынка)
Šeit Karpova žurnāls, šeit- mājaslapa.
Un tad garšīgums.
Mango lassi
Labu apetīti, 8/2005
Vajag:
250 g jogurta bez piedevām
1/3 l ūdens
250 g mango mīkstuma
1 ĒK cukura
½ citrona
½ TK malta kardamona
1 naža gals malta ingvera
1 naža gals malta kanēļa
Gatavošana:
Visas sastāvdaļas blenderī rūpīgi sakul. Lej glāzēs, atdzesē un pasniedz.
Vajag:
250 g jogurta bez piedevām
1/3 l ūdens
250 g mango mīkstuma
1 ĒK cukura
½ citrona
½ TK malta kardamona
1 naža gals malta ingvera
1 naža gals malta kanēļa
Gatavošana:
Visas sastāvdaļas blenderī rūpīgi sakul. Lej glāzēs, atdzesē un pasniedz.
Izskatās gan skaisti, gan garšīgi! :)
AtbildētDzēstpaldies! Izskatās gan, ka atvēsinošie dzērieni vairs nav TIK aktuāli:)
AtbildētDzēstārā nav, bet mājā var lietot, jo māja vēl karsta, nav paspējusi atdzist! :) :)
AtbildētDzēstNu un vispār vēl ir vasara:)
AtbildētDzēst