Vajag:
300 g kviešu miltu
100 g auzu miltu
100 g linsēklu
30 g maltu linsēklu
1 TK sāls
2 TK cepamā pulvera
100 g rīvēts cukinī kabacis
260 g jogurta bez pedevām
Gatavošana:
Uzkarsēt krāsni līdz 200 C.
Sajaukt miltus, sēklas, sāli, cepamo pulveri. Pievienot cukīni un jogurtu. Maisīt kamēr nav sausu miltu un mīkla turas kopā. Izveidot klaipu, likt uz cepamā papīra. Dažās vietās iegriezt ar nazi. Cept 35-40 minūtes. Var karstu pārziest ar sviestu. Atdzesēt uz restes zem dvieļa.
Komentāri: man ļoti garšoja- blīva maize, ļoti daudz sēkliņu, neitrāla, smaržīga. Atšķirībā no iepriekšējām neuzpūtās krāsnī, laikam tāpēc, ka sodu neliku.
Četras dienas bez īpašām izmaiņām struktūrā, šodien gan apēdu pēdējo šķēli.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru