Vajag:
vārītas (tvaicētas, ceptas) bietes- sarīvēt uz rupjas rīves
pupiņas
tējas siers- sagriezt nelielos kubiņos
pētersīļi, sakapāti
citrona sula no vienas šķēles
nedaudz EV olīveļļas
sāls-pipari
Gatavošana:
Visu sajaukt sev tīkamās proporcijās.
Oo, man tieshi cepeshkraasnii cepas bietes :). Kas ir tejas siers? Izskatas lidzigs mocarellai.
AtbildētDzēstLoti garshiigi izskataas!
Ieva
var jau mocarellu, kāpēc nē, bet nu tējas drīzāk pēc struktūras kā baltais ķimeņu- tāds blīvāks par mocarellu.
DzēstOo, noteikti ai kazas šādos salātos būtu izcils.
Nu šo te izmēgināšu šodien pat! :)
AtbildētDzēstCeru, ka garšos!
Dzēst