Es joprojām nesezonā nepērku tomātus un vēl dažas lietas, bet nu mana pacietība ir beigusies. Ir, ir man bietes, ķirbis un puravi- bet es gribu lapas, gurķus un redīsus.
Un tāpēc šodien nopirku dažus redīsus un 1 plaukstas garuma gurķi. Varbūt Turcijā jau ir pirmā raža? Gribētos ticēt, ka tas viss tur aug zem saules.
Gurķiem jau ir smarža, redīsiem vēl nē.
Bet nu kādreiz taču būs.
Vajag:
zaļās lapas (man- aisberga salāti), sagriezt
2 redīsi, pusgurķis, 2 kaltēti tomāti- visu sagriezt
sauja grauzdētu saulespuķu vai ķirbja sēkliņu
1-2 TK eļļas, sāls, pipari
dažas šķēles tējas siera, sagriezt kubiņos
Gatavošana: visu sajaukt.
Un tad vēl nežēlīgi garšīgas sviestmaizes- bezrauga saldskābmaize, sviests, tējas siers ar ķimenēm, redīsi.
Es šodien Rimi nopirku mazus ķirštomātiņus, bet tādus kā iegarenas formas (bija akcija) un man liekās tik garšīgi!!! :) Bet varbūt vienkārši tāpēc, ka es arī visu ziemu nebiju tomātu ēdusi, jo es arī nepērku tos bāli sintētiskos ziemā :)
AtbildētDzēstAija, bet var taču būt, ka kaut kur jau ir jaunā raža? katrā ziņā turku kabači Rimi ir tik mazi un dzīvelīgi, ka gribu tam ticēt:)
Dzēst