Drupačas šoreiz ar riekstiem, proporcijas joprojām Dž.Mārtina.
Vajag:
100 g mīksta sviesta (istabas t)
100 g brūnā cukura (damerara)150 g miltu
50 g rupji kapātas mandeles
Gatavošana:
Saberzt ar rokām sviestu ar miltiem, kamēr kā maizes drupačas. Pievienot cukuru. Drupačas gatavas.
Augļus neatsaldējot pāris minūtes karamelizēju pannā ar 1 TK sviesta un pāris TK gaišbrūnā cukura. Tad liku augļus trauciņos, uzbēru drupačas pirksta biezumā un 180 C līdz gatavībai (kamēr virskārta zeltaina un sacepusies). Drupaču pārpalikumus sasaldēju.
Paldies par krambļa recepti. Maniem bērniem viens no mīļākajiem saldumiem jau kopš vasaras.
AtbildētDzēstLai labi garšo! Mans bērns gan ēd tikai klasisko ābolu...
Dzēst