trešdiena, 2013. gada 8. maijs

smūzijs 8, ar linsēklām

Visādā citādā ziņā pavisam tradicionāls, taču izmēģināju linsēklu pievienošanu- ļoti labi, dariet tā (atšķirībā no auzu klijām- rūgtas!)
Vajag (1 porcija):
pusglāze saldētu upeņu
2/3 gl kefīra
medus pēc garšas
1 pilna TK maltu linsēklu
Gatavošana: visu rūpīgi sablenderēt.

2 komentāri:

  1. es tā skatos ka pilna saldētava vēl saldētu ogu :D nu gluži kā man :D būs ar kaut kas jāuzblenderē :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, nē, vairs nav pilna:) Pēc mūsu mērogiem (parasta ledusskapja saldētava) man bija daudz, bet nu smūzijos viss tas daudzums aiziet ātri, man liekas, pāris sauju upeņu un kads litrs brūkleņu atlicis- tas arī viss. Pirmo reizi es tiku galā ar ogām jau maija sākumā:))

      Dzēst