Nu, jebkurā gadījumā- tas ir garšīgi un ātri. Autors arī saka, ka var cept mafinu formiņās- tad būs arī maksimāli veselīgi.
Recepte- arx0nt.livejournal.com
Vajag:
2 vidēji cukini, sarīvēt un kārtīgi nospiest lieko šķidrumu
2 olas
1 TK sāls
1/2 TK cepamā pulvera
1/3 gl biezpiena vai rikotas
1/2 gl miltu
dilles vai sīpolloki, sasmalcināt
eļļa cepšanai
es vēl teiktu, ka noderēs papīra dvieļi- es ļoti reti kaut ko cepu eļļā, man liekas nepieciešami izceptās pankūciņas vispirms likt uz tiem
Gatavošana:
Visu sajaukt, likt pa vienai ĒK uz pannas ar uzkarsētu eļļu, apcept katru pusi pāris minūtes. Vai arī- likt mafinu formiņās (2/3 no apjoma) un cept 180 C kādas 25-30 minūtes
Iespaidi: loti, ļoti garšīgi. Man patīk sataisīt lielu trauku ar mīklu un tad pāris dienas var cept visās ēdienreizēs:)
Izskatās TIK garšīgi!
AtbildētDzēstO, mīkla var stāvēt ledusskapī vairākas dienas?
Ieviņ, un pat ar krējumu:)))
DzēstEs vienmēr taisu mīklu 2-3 dienām, kāpēc gan nē? Konkrēti šo pankūciņu mīklu izmantoju 2 dienas.
:D par krējumu, super. :)
DzēstTik garšīgi nobildēts! Man liekas,ka mūsmājās šī recepte jāreizina ar divi. :)
AtbildētDzēstEvita
Paldies, Evita! No šī daudzuma sanāk 2 lielas porcijas. Man, katrā ziņā, sanāca- jo īsti nevar saprast, ko autors domā ar "vidējiem cukini".
Dzēst:)) Sanāca smiekli par tiem cukini.Tas veikala standartiņš neder?Tie ir par mazu?
DzēstEvita
Nu redzi, šī recepte ir no maskavieša bloga, varbūt viņiem ir citi vidējie??)))
Dzēst