trešdiena, 2009. gada 16. septembris

Burkānu čatnijs / Gajar Chatni

Avots-http://www.india.ru/
Vajag:500 g burkānu
2 kiploku galviņas
10 g rīvēta ingvera
1 TK sinepju sēklu
60 g cukura
0,5 TK etiķa
1 TK kumīna
1 TK melno piparu
1 TK kajenas piparu
2 ĒK ge sviesta
sāls
nedaudz rozīņu
Gatavošana:
Nomizot un sarīvēt burkānus.
Uzkarsēt sviestu, pievienot sinepju sēklas un kumīnu. Sagaidīt, kad sāks nedaudz sprēgāt uz pannas.
Uzreizi pievienot ingveru, melnos piparus, ķiplokus un apcept pāris minūtes.
Pievienot visus pārējos ingredientus.
Gatavot, kamēr burkāni mīksti un no tiem sāk nākt eļļa.
Atdzesēt un pārlikt burkā.
Uzglabāt ledusskapī.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru