Avots- Школа гастронома, Коллекция рецептов №06
Vajag:
1 glāze miltu
1 TK sauso sinepju
šķipsna sāls
100 g sviesta
0, 75 glāzes rīvēta čederas siera
šķipsna kajenas piparu
2 ĒK ūdens
1 ola
Gatavošana:
Izsījāt miltus, sinepes, sāli. Pievienot sviestu, saberzt līdz sīkām drupačām. Pievienot sieru un piparus. Pieliet ūdeni. Olu nedaudz sakult un pievienot mīklai. Mīklu izmīcīt, kamēr gluda. Var pievienot garšaugus, kaltētus tomātus, sezama sēkliņas. Uz paplātes uzklāt cepamo papīru. Izveidot no mīklas garas strēmeles. No tām var arī veidot figūras (piemēram, alfabētu, kā mans dēls:)), cept 200 grādos 8-10 minūtes.
sanāca lieliski. Paldies par recepti. /ilione/
AtbildētDzēstPriecājos, ka garšoja! Atvainojiet, ka tik vēlu atbildu, kādu laiku nesaņēmu ziņas par jauniem komentāriem.
AtbildētDzēst