rahka tagad ir mans mīļākais produkts. It kā jau- kas te grūts- paņem blenderi un pārvērt vājpiena biezpienu par rahku, bet nu man nepatīk liekas kustības. Šodien izmēģināju to kartupeļu sacepumā/pīrāgā- izcils. Rīt ielikšu recepti. Bet nu tagad kārta sestajam smūzijam. Ar fotogrāfiju, kas tapusi stipri par vēlu vakarā. Visas jau vienādas, varētu apmainīt, bet dokumentālā patiesība svarīgāka:)
Vajag (2 porcijas):
divas lielas saujas sasaldētu zemeņu, neatkausēt
3 ĒK sasaldētu melleņu, neatkausēt
125 g rahka vai jebkura ļoti mīksta biezpiena
3 TK medus
200 ml kefīra
Gatavošana: visu rūpīgi sablenderēt.
Iespaidi: gan man, gan bērnam likās, ka ar kefīru ir vēl garšīgāk, nekā ar pienu. Bet nu tad sanāk vairāk saldināt, viņam vēl lēju klāt sīrupu.
Anita, esi mani ar zēniem padarījusi par smagā formā smūzijatkarīgajiem! :) Paldies :)
AtbildētDzēstAija, man arī iet traki- blenderi vairs nekur nenovācu, nav jēgas, bet veikalā tik šaudos ar acīm- ko vēl varētu samalt?
AtbildētDzēstNu ko es varu teikt... labi, ka ne kanēļmaizītes (no pavasara viedokļa)
... es tik domāju, vai kaimiņi dzird, ka darbinu blenderi 7 no rīta? :)
DzēstEs domāju, ka dzird:) bet nu tas jau īsu brīdi. Es darbinu 7.20. Un man nav pretenziju- lai arī darbina:) Salīdzinājumā ar hokeja čempionātu virs galvas tas ir tāds sīkums:)
Dzēst"veikalā tik šaudos ar acīm - ko vēl varētu samalt?" LOL :))) labais :)
DzēstIeva
smejies, smejies:))
Dzēst